Ännu mer informationLån av kläder

Jag har en guldfärgad kimono och ett några klänningar att låna ut: en beige och en blågrön - båda med tyll och paljetter, en blommig figurnära med lite släp, en senapsgul figurnära och en blå med smala axelband. Dessutom finns en svart kjol med svart magkort tröja. Dessa kläder får ni gärna låna vid det större paketet.

Det blir såklart kanonfint även i era kläder! För de mer bara bilderna: kanske en uppdragen t-shirt och uppknäppta jeans under magen, en stor skjorta som är öppen vid magen, bh och kjol, kimono, bara en filt svept om dig eller vilka av dina gravidkläder som helst som du känner dig glad i.

När ni har bokat kan vi gärna bolla idéer om vad som passar just er.


Vad händer efter fotograferingen?

När vi har träffats och fångat er underbara mage på bild så redigerar jag de bästa bilderna och skickar ett onlinegalleri till er. Sedan väljer ni vilka bilder ni vill ha bland de bilderna.


Jag gör bilder i färg eller svartvit utifrån min bedömning vilket som blir bäst för bilden. Vissa av dem kan ni få som både och men grunden är antingen eller.


Ni får användningsrätt till bilderna, till exempel till att själva ordna förstoringar eller använda på facebook. Ni får inte sälja vidare eller använda dem kommersiellt. Jag vill såklart gärna visa upp era fina bilder i mina kanaler också.


Klä ert hem med era bilder!

Jag kan såklart också gärna hjälpa er att göra fin väggkonst av era bilder som till exempel fine art prints, trätavlor, vackra album med mera. Om du mitt i graviditeten eller bebisbubblan inte orkar surfa på nätet efter bästa leverantören utan bara vill ha den färdiga tavlan levererad hem till er, färdig att hängas upp.

Ser fram emot att höra av er!